Facebook

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

+36-30/648 2698

+36-20/434 8144

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:30 - 16:30
Kedd: 8:30 - 16:30
Szerda: 8:30 - 16:30
Csütörtök: 8:30 - 16:30
Péntek: 8:30 - 16:30
Szombat: 9.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Készülékek

Lapozd át a 2019 tavaszi/nyári kínálatunkat konyhagépek terén.

A konyháddal együtt érkeznek a gépek is, ha nálunk rendeled. 

Nincs plusz utánajárás. 

Kattints a linkre: https://konstruktor-pt-cdn.s3.amazonaws.com/uploads/document/filename/2291/PT_katalog_2019-1_pdf_web.pdf 

Milyen készülékek vannak?

 1. Beépíthető készülékek
 2. Szabadon álló készülékek

A modern bútorgyártás - főként a konyhai bútorok esetében - elengedhetetlen részét képezik a beépíthető készülékek.

Általában azt javasoljuk a vevőinknek, hogy a bútorkészítéssel együtt válassza ki azokat a készülékeket, amiket később használni fog a konyhájában.

Ennek oka, hogy a tervezés fázisában kialakítunk egy optimális elrendezést, majd ehhez kiválasztjuk az igényeknek megfelelő gépeket. Mivel az elektromos eszközök mérete más és más, szükséges, hogy ismerjük ezeknek a beépítési méreteit. A bútorok mérete  a későbbiekben ehhez alakítható.

 

Sokkal praktikusabb megoldás a beépíthető készülékeknél és a szabadon álló gépeknél is, ha előbb tervezünk egy elvárásainknak megfelelő konyhabútort, azután megnézzük azokat a lehetséges pontokat, ahol a hűtő, mosogató, tűzhely jól használható. Itt már könnyebben határozhatók meg a funkciók alapján azok a készülékre vonatkozó paraméterek, ami alapján érdemes lesz beépíthető készüléket választani.

 

Mi alapján döntsünk?

Sokan egyből rávágják, hogy az ára alapján, ám ahogyan autót sem csak az ára alapján veszünk, úgy a konyhai eszközöknél sem ez a mérvadó.

Természetesen mindenkinél van egy limit, ami fölé nem tud vagy nem akar menni, de sokkal fontosabb az ár/érték arány és a saját igényeink figyelembe vétele.

 

Mire kell figyelni?

 • ár/érték arány
 • szín
 • méret
 • teljesítmény
 • anyagminőség
 • szervízháttér
 • márka, megbízhatóság
 • garancia
 • egyéni igényeink

 

Mi pontosan olyan típusú, színű és funkciójú beépíthető készülékeket fogunk Neked ajánlani, amely a legjobban illeszkedik konyhabútorhoz, annak stílusához, színéhez, és a Te igényeidhez.

 

Nálunk választva ki a beépíthető készülékeket ráadásul rengeteg időt és energiát megspórolhatsz, mert nem kell körbejárnia rengeteg műszaki áruházat, boltot, ahhoz, hogy a legjobb megoldást megtaláld elképzeléseihez. Itt is ugyanazokból a márkájú készülékekből válogathatsz, mint bárhol máshol, de így a bútor és beépíthető készülékek költségeit kedvezőbben meg tudjuk határozni.

 

A bútortervezéssel együtt a beépítendő készülékekre is egyedi ajánlatot adunk, így velünk jársz a legjobban.