Minőségi bútorok online

emelhető ágyak

Egyszerű ügyintézés

Vásároljon egyszerűen bútort online.

shopping_basket

Érdekes választék

Bútorok széles választékát kínáljuk nemcsak a házba, de a kertbe is.

thumb_up

Intézzen el mindent kényelmesen, otthon

A bútor online elérhető.

Klups Radek X emelhető magasságú kiságy 120x60 fehér/bialy Egyszerű fa rácsos kiságy, amely minőségi Borovi fenyőből készült. Klups Radek X emelhető magasságú kiságy 120x60 fehér/bialy 60x120 cm-es körbe rácsos kiságy.
Az emelhető ágyrács, egyenletes matrac-állítási lehetőséget kínál egy elektromos motor segítségével, hogy Ön elérje az alvás közbeni optimális kényelmet. Az emelhető ágyrács magában az ágyban, vagy egy speciális keretben kapjon helyet, és csak rugalm
Újszülött kortól 6 hónapos korig (max. 9kg testsúly). A felnőtt ágy mellé tolva a baba könnyen megnyugtatható, illetve szoptatható(nem kell felkelni a mamának az ágyból éjszaka).
A modernebb, textilbőrös ágyak legtöbbje is fix, de vannak nyitós változatok is. Emellett bizonyos családoknál mi szabhatjuk meg a aszövetet, méretet, nyíljon vagy fix legyen, egybe vagy külön matraccal, stb.
A fotel háttámlájának döntése saját testsúllyal történik, a kioldó gomb segítségével, a lábtartó ezzel szemben mechanikusan, kézi erővel emelhető, illetve hajtható le. A háttámla teljesen külön, csak kézzel állítható, nem a háttámlával összefüggésben
utazóágy, utazójáróka, két szintes, emelhető szintes, Minden utazóágy tartozéka a matrac. A CARETERO UTAZÓÁGYAKAT BÁRMELYIK SZÍNBEN 1-3 NAP ALATT KISZÁLLÍTJUK.
A 3 zónás masszázságyaknál az emelhető rész kizárólag a lábak alátámasztására szolgál! Ne használja azt a hát támasztására! A kezelt páciens úgy feküdjön fel, hogy a masszázságy alaphelyzetben áll, és ezután emeljük meg a lábait az emelhető résszel.
Hasznos információk. FleXx fejemelhető ágyrács FlexX ágyrács-család fejemelős kivitelű ágyrácsa valódi kényelmet kínál az esténkénti olvasáshot. 10 fokozatban emelhető fejrészének köszönhetően nem kell többé halomnyi párnákkal támasztanuk fejünket, h
ii:Ágyrács ( többféle kivitel) fix keretre rögzített, csiszolt, gőzölt keményfa laprugók, állítható zónák, emelhető fejvég, vagy lábvég, vagy akár motoros kivitelben is. 6. Kiegészítők? Az ágykeretekhez formában, színben hozzáillő éjjeli szekrényeket
Matrac Akció! Minőségi matracok a kókuszmatractól a memory matracig minden ágytípushoz. Ágyak, ágyrácsok és kiegészítők. Várjuk Matrac Sztár szaküzleteinkben!