• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Kitti Konyhabútor Stúdió

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva

Facebook

Lehet egy helyen minden és mindenki

2019.04.08.

Hosszas gondolkodás egy-egy nagyobb felújítás előtt.
Belekezdjünk, vagy várjunk még.

       Hálószoba, gyerekszoba, nappali, konyha. Kimondani is sok. De bárhogy is nézzük, valahol, valamikor bele kell kezdeni. Hozzuk magunkkal még az előző felújításból maradt stressz emlékeit, fáradalmait, a soha többé felújítás-gondolatát.
       Ilyenkor következnek a végtelen és szokásos körök lefutásai, hogy megtaláljuk a tökéletes szakembert. Ismerősök ajánlása, interneten keresgélés vagy épp a helyben lévő vállalkozások felkeresése.
Öröm lenne elkerülni a festőt, akit ha megbízunk egyből tud ajánlani olyan embereket, akik a vízszereléshez, burkoláshoz és a villanyszereléshez is értenek. Végül a villanyszerelővel soha nem találkozunk. A festést is jobb nem kommentálni. Még a lakás sem lett teljesen befejezve, mivel eltűntek a "szakembereink".
       Tervezgetés, beszélgetések. Holott, ha belegondolunk, elég azt eldönteni, hogy milyen legyen a fal vagy a bútorok színe, zuhanyzó, vagy fürdőkád kérdés, és még nem is beszéltünk mindenről. Minden egyes ilyen tervezés még nagyobb szakember felkutatással jár. Persze, ha szakembereket akarunk. Mert megesik, hogy saját erőből akarunk megoldani egy-egy nagyobb felújítást, munka és/vagy család mellett. Ennek a gyümölcse lesz a hétvégék teljes megszűnése, az éjszakába nyúló falfestések és sorolhatnám...

       A megoldás az lenne, ha mindezt egy helyen, minimális utánajárással, mégis hozzáértő szakemberekkel végezhetnénk, mert míg számunkra megterhelés, ők hivatásszerűen és hozzáértéssel lépnek be minden otthonba, tervezik meg bútorainkat, száz százalékos elhivatottsággal.

      Teljeskörű felújításnál már egybefonódó fogalmak az asztalos, a burkoló, a festő-mázoló, a vízvezeték szerelő. Megnyugtató, ha őket egy helyen megtalálhatjuk.

Feltevődnek a kérdések:

Kire is van pontosan szükségem? Festő, burkoló, fugázó? Atyaég! Én ezekről semmit nem tudok!

Ha az Ön fejében is ezek a gondolatok születnek a felújítás gondalatával párhuzamosan, vagy építkezésével kapcsolatban, akkor most álljon meg, mert ITT a szakszerű és ingyenes segítség!

Legyen szó akár asztalos munkáról, hideg vagy melegburkolásról, festésről, víz-hőszigetelésről, szakértő kollégánk biztosan segíteni tud Önnek! Cégünk ingyenes árajánlat kalkulációval és helyszíni felméréssel áll rendelkezésére a hét bármelyik napján.

További információkkal és referenciákkal kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken vagy kérjen ajánlást honlapunkon: https://www.kittikonyha.hu/ajanlat-keres/

Facebook: https://www.facebook.com/KittiKonyhabutorStudio

Tel: 06-52-437-619
Mob: 06-20-4348-144

Címünk: Széchenyi u. 80. Debrecen 4031vissza

Hozzászólások