• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Konyhabútorok Debrecen

2019.09.01.

Konyhabútorok Debrecen

Konyhabútorok Debrecenben, amennyiben igazán olyat szeretnél, ami az igényeidnek és a rendelkezésre álló költségkeretednek is megfelel.


A konyhabútorok piacán is a divathoz hasonlóan rendkívül gyorsan változik az ízlés. Az aktuális trendek, dizájnok bizony nagyon gyorsan cserélődhetnek a konyhabútorok esetében. S ezzel párhuzamosan mivel a konyhabútorok sok technikai eszközt – beépített készüléket, a sütőtől, a mosógépen át, a különféle konyhagépig -tartalmaznak, azok is nagyon gyorsan fejlődnek. Így egy-egy konyhabútor készítése mind számtalan kérdést vet fel, hisz a konyhabútorokat hosszú évekre vagy akár egy emberöltőre készítjük.

Ebből a szempontból természetesen a konyhabútorokat sokkal nagyobb egységként kell kezelnünk. Nem csupán bútorban, hanem funkciókban, gépekben és technikai megoldások együttesében kell gondolkodni a konyhabútorok megtervezésekor. A Konyhabútor Stúdiónk mivel a bútorkészítéstől kezdve a beépíthető készülékek széles tárházáig tud megoldást kínálni megrendelőinek, így komplex megoldásokat kínál.


Konyhabútorok Debrecen, a megrendelők igényei szerint

konyhabútor Debrecen

Nem kell külön bútort vásárolni vagy asztalossal elkészíttetni azt, majd a hűtőgép, páraelszívó, sütő és mosogatógép után szaladgálni. Utána azon aggódni, hogy a különböző helyekről beszerzett eszközök együtt vajon milyen egységet alkotnak. Mi már a tervezésnél az adott helyhez illeszkedő, a tulajdonos ízlésének megfelelő bútort álmodunk meg. Ebbe az oda funkcióiban és kivitelezésében leginkább illő készülékeket ajánljuk. Így egy pillanatig sem kell azon aggódni, hogy milyen lesz az összhatás és az adott konyhagép működését mennyire bírja az adott konyhabútor.

A Kitti Konyhabútor Stúdió által tervezett és elkészített konyhabútoroknál, mi minden ilyen apró részletre nagyon ügyelünk. Ennek megfelelően egy csomó utánjárástól, idegeskedéstől és ráfordított plusz időtől és pénzköltéstől megkíméljük az ügyfeleinket. A konyhabútorokat komplex egységként kezelve nálunk pár óra alatt, amikor kényelmesen, nyugodtan csak egyetlen megrendelőnkre koncentrálunk, mindent részletesen átbeszélünk.Konyhabútorok látványtervei

Az elképzelések és a rendelkezésre álló költségkeret alapján a legoptimálisabb megoldásokat javasolva, ingyenesen elkészítjük a konyhabútor látványtervet. Amikor teljes egészében láthatjuk magunk előtt, amit korábban csak elképzeltünk, az egyes egységek konkrét árkalkulációjával, akkor sokkal könnyebb már döntenünk.

Kíméld meg magad a sok felesleges utánjárástól és gyere el a Stúdiónkba, Debrecenben a Széchenyi utcára, ahol ingyenes a parkolás és mi minden elképzelésed valóra váltjuk!


bútor készítés Debrecen
vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva