• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Kitti Konyhabútor Stúdió

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva

Facebook

Konyhabútor árak

2019.11.29.

Konyhabútor árak

A konyhabútor árak, akkor optimálisak, ha megfelel a mi elvárásainknak. Abban az árban tudja azt a minőséget prezentálni, amit mi elvárunk a konyhabútorunktól.


Az árak valójában viszonyszámok. Azonban mindenki hajlamos úgy tekinteni az árakra, mint valami abszolút mérő számokra, amelyek meghatározzák a dolgok értékét. Vannak termékek, márkák, amik bizony jócskán túlárazottak, ahhoz képest, amit valójában tudnak vagy amilyen minőséget képviselnek. S bizony vannak nagyon szép, nagyon minőségi termékek, amiket áron alul értékesítenek.


A drága nem feltétlenül jobb, az olcsó nem feltétlenül silány. Különösen így van ez a konyhabútoroknál. Azonban minél bonyolultabb, minél összetettebb egy-egy termék, annál nehezebb kideríteni, hogy az árak valójában mit is takarnak.


Konyhabútor árak: miből is állnak össze?

Vannak bizonyos konstans elemei az áraknak. Ilyenek például az alapanyagok. Azok bekerülési költsége bizonyos határokon belül mozog. Természetesen, aki valamiből többet vásárol, nagyobb tételben tudjuk jól alacsonyabb áron vásárolhat. Azonban ez nem jelent akkora szórást a konyhabútoroknál sem.


A megrendelők egyébként is kétféle módon is eldönthetik, hogy milyen alapanyagokat akarnak. Tudják vagy szakértők, támogató segítségével kiválasztják, azokat a minőségű és tulajdonságú alapanyagokat, amikre gondoltak. A kiválasztás után kiderül mennyi ezeknek a bekerülési költségük. Vannak, olyan megrendelők, akik viszont egy bizonyos költségkeretet nem szeretnének túllépni. Így a teljes kivitelezésnek, így az alapanyag áraknak is, ebbe a keretbe kell beférniük.


Az árakban a másik meghatározó tényező a munkadíjak. A munkadíj a legjobb esetben a konyhabútor készítő tudását, szakmai hozzáértését, a kivitelezés technikai színvonalát és idejét takarja. Azonban vannak, akik a saját munkájukat többre értékelik, mint amennyit valójában ér. S természetesen vannak, akik alulértékelik azt.


A konyhabútor árak mozgó elemei

konyhabútor árak

Az önbecsülésen túl, azonban a munkadíjaknak kell fedezni, minden költségét a vállalkozásnak, így egy jól gazdálkodó cég, ugyanolyan színvonalas munkára jobb árat tud mondani, mint egy kevésbé következetesen számoló. Azonban sajnos, hogy mit tartalmaz egy-egy ár az mindig csak utólag derül ki. Lehet, hogy jól járunk, de az is lehet, hogy rosszul.


Hogyan lehetne megtudni, hogy az ár valóban azt takarja e, amit mi szeretnénk a konyhabútorunkkal elérni? Nálunk, hogy ne legyen az ár probléma, pontosan emiatt ingyenes a látványtervezés, hogy már a konkrét, a jó előre megtervezett konyhabútor esetében tudjuk a költségeket optimalizálni. A jó tervezés teszi lehetővé, hogy kiválasszuk a megfelelő alapanyagokat, kiegészítőket és a technikai megoldásokat.


A jó konyhabútor ár a megfelelő tervezéssel kezdődik. Emiatt érdemes, bármilyen konyhabútorról legyen is szó, minél előbb eljönni a Kitti Konyhabútor Stúdióhoz, hogy a látványterv alapján beszélhessük át a pontos költségeket.


bútor készítés Debrecen
vissza

Hozzászólások