• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Konyhabútor akció

2019.09.26.

Konyhabútor akció

Konyhabútor Akció Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében. Akció, amilyenre éppen szükséged van most.

Természetesen ma már minden termékhez kapcsolódnak akciós időszakok. Amennyiben éppen szükségünk van valamire, akkor nyilvánvalóan szívesen veszünk bármilyen kedvezményt vagy plusz szolgáltatást. Azonban az akcióknak különböző típusai vannak: készlet kisöprés, szezonális akció, bevezető ár, modell megszűnése és még számtalan lehetőség kínálkozik minden iparágban. Azonban az akciós termékek is, ha épp szükségünk is van rá, meg kell, hogy feleljenek az igényeinknek és az elképzeléseinknek.Az lenne mindenki számára a legtökéletesebb akció, ha arra, amire épp szükséges van és az ízlésének, a minőségi elvárásainak is megfelel, akkor arra kapjon akciós árakat. A nagyértékű beruházásoknál, amilyen például a konyhabútor jó lenne az ilyen jellegű állandó akció.


Konyhabútor Akció Debrecen

konyhabútor akció Debrecenben

A konyhabútor akciónak mindenben kell illeszkednie hozzánk! Arra a helyre, ahová mi gondoltuk, éppen olyan méretekben, éppen olyan alapanyagokból, éppen olyan stílusban és minőségben készülő konyhabútorra kellene egy akciós ár. Létezik azonban ilyen Akció? Vagy olyan típusú árazás, ami konyhabútoroknál ezeknek az elvárásoknak megfelel?A Kitti Konyhabútor Stúdiónál Debrecenben létezik ilyen típusú, állandó Akció. Annak érdekében, hogy épp olyan konyhabútora legyen a megrendelőinknek, éppen olyan legyen minden paraméterében, ahogyan megálmodta, ahogyan tökéletesen kihasználja a teret és minőségiek benne az alapanyagok, a kiegészítők, mi elkészítjük a látványtervet.A konyhabútor, ha mi tervezzük éppen olyan lesz, amilyet megálmodtatok, elképzeltetek. A látványterv készítés ugyanakkor nálunk teljesen ingyenes. Az ingyen adott szolgáltatásnál pedig nincs olcsóbb, nincs akciósabb.


Konyhabútor Akció minden részletre kiterjedően


S mivel mi nem csak a konyhabútort tervezzük meg és készítjük el, hanem minden egyéb beépíthető készülék is megrendelhető rajtunk keresztül, ezért erre a széles termékvonalra, olyan kedvező és egyedi árakat tudunk adni, ami felér bármilyen akcióval. Ráadásul mi már a tervezés kezdetétől a rendelkezésre álló költségvetés figyelembevételével, ahhoz illeszkedve tudunk minden lépést kiszámolni. Olyan alapanyagokat, olyan kiegészítőket válogatva össze, a megmunkálásnak és az időráfordításnak olyan elegyét alkotva meg, hogy valóban mindazt, amit elképzeltünk kapjuk kiváló minőségben és egyedi, akciós árakon.


bútor készítés Debrecen
vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva