• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Kitti Konyhabútor Stúdió

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva

Facebook

Fürdőszoba szekrény, ami elvarázsol

2019.09.26.

Fürdőszoba szekrény, ami elvarázsol

A fürdőszoba szekrény bár látszólag egyszerű funkcionális bútor, mégis sokkal többet jelent ennél. Olvasd el miért is!

Egy egyszerű, de minden szempontból megfelelő fürdőszoba szekrényre van szükséged? Olyan a rendelkezésre álló hely, egy fürdőszoba szekrénynek, hogy aggódsz megtalálod e a legoptimálisabb megoldást?


Nem kell emiatt aggódnod, mert a Kitti Konyhabútor Stúdió pontosan olyan fürdőszoba szekrényt készít Neked, amilyet mindig is szerettél volna és éppen beleillik a fürdőszobád arculatába.

A fürdőszoba szekrény több egyszerű bútornál

fúrdőszoba bútor Debrecen

A fürdőszoba szekrény, ami megannyi szépészeti eszközt és a felfrissülést vagy a testápolás segítő szert rejt, igazából olyan, mint egy varázs szekrény. Minden család otthonában, különösen, ha már gyerekek is vannak, épp ezt a varázslatot kell beteljesítenie egy jó fürdőszoba szekrénynek.


A fontos dolgainkat, szép és különleges helyekre rejtjük. Az a tér ahol felfrissülünk, ahol ápoljuk magunk, ahol szépülünk az pontosan ilyen. A fürdőszoba szekrényein elhelyezett tükrök, a jól beállított fények mind-mind ezt a különleges és varázslatos érzést kell, hogy megjelenítsék. Jaj, de szép mondhatjuk egy-egy fürdőszoba szekrényre, de ha még sem illik tökéletesen abba a fürdőszobába, az adott otthonba, akkor nem jön a varázs.


Fürdőszoba szekrény és fürdőszoba szekrény között is óriási a különbség. Funkcióikban, egy tőlünk független kiállító térben elhelyezve pedig tűnhetnek hasonlóaknak. Hiába rejti egy-egy ilyen fürdőszoba szekrény is mindazt, amitől megszépül a házasszonya. Hiába rejti azt, amitől felfrissül a ház ura. Hiába rejti mindazt, amitől a gyerek friss lesz és majd kicsattan az egészségtől. Van olyan fürdőszoba szekrény, ami jól mutat, de még sem lesz képes életre kelteni bennünk azokat az érzéseket, amiket egy ilyen csodaszereket rejtő szekrénynek kellene elérnie.Fürdőszoba szekrény a minden napi rutinért, varázslatért

Abban, hogy jól indul a reggel és tökéletesen zárul az este gyakran kulcsszerepe van a fürdőszobának. S a fürdőszobában a legfontosabb bútordarabnak a fürdőszoba szekrénynek. Amikor igazán harmonikusak, frissek vagyunk és erősnek érezzük magunk, sokszor nem is tudjuk, honnan szerezzük ehhez az erőt. A szép környezet, ami körbevesz minket, a napi rutinnál belénk ivódott vizuális hatásoknak ebben az érzésben viszont döntő szerep jut. Emiatt rendkívül fontos, hogy ahol kezded a reggelt és elalvás előtt még fényben zárod a napod, az a hely, a fürdőszoba és benne a bútor, olyan legyen, ami segít ezeket az energiákat megtalálni.


Ne hagyd, hogy megtörjön ez a mindennapokban rejlő varázs. Épp ezért, ha most tervezed a fürdőszobád, akkor a hozzávaló bútorokhoz, fürdőszoba szekrényhez kérj ajánlatot a Kitti Konyhabútor Stúdiótól. Sőt, akkor is ha épp most újítod meg és új varázsra, energiákra van szükséged. A fürdőszoba szekrényed a kezeink között éppen olyan lesz, ami ezeknek az elképzeléseknek megfelel.


bútor készítés Debrecen
vissza

Hozzászólások