• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Fürdőszoba bútor

2019.09.01.

Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba bútor, ha igazán tartósat, értékállót és gyönyörűtt szeretnél, akkor Debrecen és környékén a Kitti Konyhabútor Stúdió a megoldás.A fürdőszoba bútor, a különböző bútor típusok közül, a konyhabútorhoz hasonlóan, az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő bútordarab. A konyhabútorok elsősorban a hőnek és a párának, a mindennapi főzési munkafolyamatoknak vannak kitéve.

A fürdőszoba bútor pedig a vizes, párás környezetnek. Ezt az erős párásodást, főként a hűvös, hideg őszi-téli időszakban érzékeljük igazán. Ilyenkor szoktak megjelenni a fürdőszoba különböző pontjain az apróbb penészedések. Ez a vizes környezet természetesen a fürdőszobában elhelyezett bútorokra is nagy hatással van.

Épp emiatt bár gyakran gondolhatjuk azt, hogy a fürdőszobában egy egyszerűbb bútor elhelyezése is megoldás, később szembesülhetünk az ebből eredő problémákkal. Amikor a ragasztások el-elválnak a bútorfelületétől, amikor a mosdó felületén letörölhetetlen vizes fogkrém nyomok maradnak, akkor már úgy gondoljuk alaposabban meg kellett volna fontolni a fürdőszoba bútor választást.

Amikor a kicsordult öblítő, a felborult krémek nyomot hagynak a bútoron és párarózsás, sárgás foltok jelennek meg a polcokon, akár már 1 év után is, akkor újraértékeljük a döntésünket. Felrémlik bennünk, hogy talán jobb lett volna a mi fürdőszobánkhoz, kifejezetten annak körülményeihez leginkább illeszkedő bútort készíttetni.


Fürdőszoba bútor készítés Debrecen

föürdőszoba bútor Kitti Konyha DebrecenA bútorok vásárlása, még a fürdőszoba bútoroké is, nem ilyen rövid távú időszakra 1-2 évre szól, akármilyen olcsón kívánjuk is megoldani egy-egy helyiség bebútorozását.

A bútor árába ilyenkor érdemes beszámítani a használati időt is. S akkor rájövünk, hogy nem egy direkt nekünk készült, csupán sorozatgyártott fürdőszoba bútor, ami emiatt olcsóbb, de 2-3 év alatt viseltes lesz, nem igazán megfelelő döntés.

Ilyenkor inkább már szégyelljük, mint dicsekszünk ezzel a bútorral, sokszor annyira tönkre megy. Valójában így nem is lesz olcsóbb, mint az a bútor, ami jobb alapanyagokból, de 10-15 évre készül.Mire figyelj a fürdőszoba bútoroknál!

A vizes, párás körülmények miatt ugyanis korántsem mindegy milyen alapanyagokból készül a bútorunk. A ragasztások, az illesztések, a csavarok, fogantyúk ugyanolyan fontosak ilyen szempontból, mint az, hogy milyen típusú fából készültek a fürdőszoba bútorok.

Az olcsóbb puhafás megoldások, a gyengébb ragasztások, jobban rozsdásodó vasalkatrészek mind-mind olyan tényező, ami a fürdőszoba bútorunk életartamát, esztétikai minőségét, kinézetét nagyban befolyásolja. Épp emiatt mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy a konyhákhoz hasonlóan, a fürdőszobákba is az adott helyhez illő és megfelelő minőségű bútorok kerüljenek.

Egy-egy varázslatos fürdőszoba is csak akkor szolgál minket, akkor okoz maradandó örömet, ha megfelelő kidolgozottságú és minőségű lesz benne a bútorunk is és nem csak a csempék, a kád, meg a zuhanyzó.

A Kitti Konyhabútor Stúdió ebben van segítségére minden ügyfelének, hogy a fürdőszobák valóban a felfrissülés és megtisztulás élményt adó terei legyenek. Amiben kiemelt szerepe van a fürdőszoba bútoroknak.

bútorkészítés Debrecen

vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva