• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Kitti Konyhabútor Stúdió

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva

Facebook

Fürdőszoba bútor

2019.09.01.

Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba bútor, ha igazán tartósat, értékállót és gyönyörűtt szeretnél, akkor Debrecen és környékén a Kitti Konyhabútor Stúdió a megoldás.



A fürdőszoba bútor, a különböző bútor típusok közül, a konyhabútorhoz hasonlóan, az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő bútordarab. A konyhabútorok elsősorban a hőnek és a párának, a mindennapi főzési munkafolyamatoknak vannak kitéve.

A fürdőszoba bútor pedig a vizes, párás környezetnek. Ezt az erős párásodást, főként a hűvös, hideg őszi-téli időszakban érzékeljük igazán. Ilyenkor szoktak megjelenni a fürdőszoba különböző pontjain az apróbb penészedések. Ez a vizes környezet természetesen a fürdőszobában elhelyezett bútorokra is nagy hatással van.

Épp emiatt bár gyakran gondolhatjuk azt, hogy a fürdőszobában egy egyszerűbb bútor elhelyezése is megoldás, később szembesülhetünk az ebből eredő problémákkal. Amikor a ragasztások el-elválnak a bútorfelületétől, amikor a mosdó felületén letörölhetetlen vizes fogkrém nyomok maradnak, akkor már úgy gondoljuk alaposabban meg kellett volna fontolni a fürdőszoba bútor választást.

Amikor a kicsordult öblítő, a felborult krémek nyomot hagynak a bútoron és párarózsás, sárgás foltok jelennek meg a polcokon, akár már 1 év után is, akkor újraértékeljük a döntésünket. Felrémlik bennünk, hogy talán jobb lett volna a mi fürdőszobánkhoz, kifejezetten annak körülményeihez leginkább illeszkedő bútort készíttetni.


Fürdőszoba bútor készítés Debrecen

föürdőszoba bútor Kitti Konyha DebrecenA bútorok vásárlása, még a fürdőszoba bútoroké is, nem ilyen rövid távú időszakra 1-2 évre szól, akármilyen olcsón kívánjuk is megoldani egy-egy helyiség bebútorozását.

A bútor árába ilyenkor érdemes beszámítani a használati időt is. S akkor rájövünk, hogy nem egy direkt nekünk készült, csupán sorozatgyártott fürdőszoba bútor, ami emiatt olcsóbb, de 2-3 év alatt viseltes lesz, nem igazán megfelelő döntés.

Ilyenkor inkább már szégyelljük, mint dicsekszünk ezzel a bútorral, sokszor annyira tönkre megy. Valójában így nem is lesz olcsóbb, mint az a bútor, ami jobb alapanyagokból, de 10-15 évre készül.



Mire figyelj a fürdőszoba bútoroknál!

A vizes, párás körülmények miatt ugyanis korántsem mindegy milyen alapanyagokból készül a bútorunk. A ragasztások, az illesztések, a csavarok, fogantyúk ugyanolyan fontosak ilyen szempontból, mint az, hogy milyen típusú fából készültek a fürdőszoba bútorok.

Az olcsóbb puhafás megoldások, a gyengébb ragasztások, jobban rozsdásodó vasalkatrészek mind-mind olyan tényező, ami a fürdőszoba bútorunk életartamát, esztétikai minőségét, kinézetét nagyban befolyásolja. Épp emiatt mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy a konyhákhoz hasonlóan, a fürdőszobákba is az adott helyhez illő és megfelelő minőségű bútorok kerüljenek.

Egy-egy varázslatos fürdőszoba is csak akkor szolgál minket, akkor okoz maradandó örömet, ha megfelelő kidolgozottságú és minőségű lesz benne a bútorunk is és nem csak a csempék, a kád, meg a zuhanyzó.

A Kitti Konyhabútor Stúdió ebben van segítségére minden ügyfelének, hogy a fürdőszobák valóban a felfrissülés és megtisztulás élményt adó terei legyenek. Amiben kiemelt szerepe van a fürdőszoba bútoroknak.

bútorkészítés Debrecen

vissza

Hozzászólások