• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Előszoba bútor

2019.11.29.

Előszoba bútor

Az előszoba bútorok sokkal fontosabb szerepet és funkciókat töltenek be az életünkben, mint sem azt elsőre gondolnánk. Tudd meg mire figyelj az előszoba bútoroknál!

Az ajtó átjáró a kül- és belvilág között. Az otthonunk a mi világunk, ahol megpihenünk, ahol regenerálódunk, ahol elbújunk a világ elől, ahol energiákkal töltődünk fel. Azonban mind számunkra, mind a hozzánk érkezők számára nagyon fontos, hogy milyen világba érkezünk. Ezt a világot, ezt az átjárót az előszobánk szimbolizálja.


Az előszobára lehet úgy gondolni, mint egy teljesen funkcionális helyre. Itt a fogas, a cipőtartó. Itt tudjuk levenni vagy felvenni, attól függően milyen irányba mozgunk a kabátunk, a felsőnk, a cipőnk. Talán még néhol egy-egy tükör is található benne, amiben rá tudunk pillantani magunkra mielőtt kilépünk. Nincs benne semmi különös, fogasok és tárolók, cipő, esernyő és amire szükségünk van, ennyi és nem több az előszoba. Így sokan nem is tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, bárhol olcsón beszerezhető tömegbútorokat raknak ebbe a térbe, ami a saját otthonukba, belső világukba vezet.


Az előszoba bútornak fontos hatása van

előszoba bútorok

Azonban, aki jóval nagyobb jelentőséget tulajdonít annak, hogy hogyan érkezik és távozik otthonról. Milyen energiákat visz magával vagy milyen energiákat hoz kintről, neki bizony fontos lesz, hogy az előszoba bútor is tükrözze mindazt, amit az otthon jelent neki. Az előszobában valóban lehessen érezni, hogy megérkezik valaki a saját világába. Egy idegen vendég is érezni fogja így, hogy hová érkezett, milyen módon él, gondolkodik a család.


Mi pontosan emiatt a lakás egészéhez illeszkedő, jól megtervezett előszobában, előszoba bútorban gondolkodunk mindig. Nagyon fontos, az otthonunk stílusa, ahová az előszobán keresztül jutunk. Amennyiben azok a motívumok, amelyek a lakás, a ház közösségi tereit jellemzik már itt felbukkannak, úgy minden sokkal hatásosabb lesz.Előszoba bútor, ami harmonizál az otthonunkkal

Az előszoba bútor stílusa mellett, amely harmonizál a lakás egészével, azt tükrözi motívumaival, megoldásaival, nagyon fontos az a szokásrend, ahogyan egy család éli az életét. Az előszoba bútor funkcionalitásában, megoldásaiban ezt az életvitelt kell támogassa. Ha reggel rohanunk, ha este fáradtan érkezünk is haza, minden szolgálja a családtagok kényelmét és tegye egyszerűen lehetővé a felöltözést, a cipő húzást.


Egy ilyen előszoba bútorhoz bizony a stílus elemek gondos kidolgozása mellett, számos praktikus ötletre és megoldásokra is szükség van. Emiatt keresd meg, ha előszoba bútorban gondolkodsz éppen a Kitti Konyhabútor Stúdiót.


bútor készítés Debrecen
vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva