• Akciós, beépíthető készülékek

  Akciós, beépíthető készülékek

 • Fóliás ajtók nagy választékban

  Fóliás ajtók nagy választékban

  Bármilyen bútorhoz

  Ajánlatkérés
 • Új lehetőség a konyhai hátfalakra

  Új lehetőség a konyhai hátfalakra

 • Van amiben az egész család egyetért

  Van amiben az egész család egyetért

  Ajánlatot kérek
 • Személyre szabjuk a konyhádat

  Személyre szabjuk a konyhádat

  Refrenciák
 • Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Egyedi konyhák bármilyen stílusban

  Segítünk elképzelni, tervezni és megvalósítani

Kitti Konyhabútor Stúdió

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

Időpont egyeztetés szükséges!!!

+36-20/434-8144 elsődleges

+36-30/648 2698 bolt 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő:         10 - 16:30
Kedd:         10  - 16:30
Szerda:      10 - 16:30
Csütörtök:  10 - 16:30
Péntek:      10 - 16:30
Szombat:   9.00 - 12.00
Vasárnap:        Zárva

Facebook

Elemes konyhabútor

2019.10.22.

Elemes konyhabútor

Elemes konyhabútor, esztétikus, olcsó és magas minőségű. Mindenki ilyet keres, azonban jó, ha többet tudsz az elemes konyhabútoról.


Az elemes konyhabútor választása esetén a legtöbbször az a gondolat fogalmazódik meg, hogy egy olyan konyhabútorunk lesz, ami könnyen variálható, így bármilyen térhez igazítható. Az elemes konyhabútorok legnagyobb előnye ugyanis, ahogy a nevükben is áll, hogy külön elemekből állnak. Az ilyen típusú bútorok forgalmazására szakosodott cégek, mintha óriási legokat készítenének felnőtteknek. Sokan vannak, akik szeretnek foglalkozni is ezzel, hogy az egyes elemekből maguk állítsák össze a konyhabútort. Így megspórolják az összeszerelést végző asztalos munkadíját. Azonban időben sokszor nagyon elnyúlik ez a munkafolyamat és szinte nincs alkalom, amikor ne járna valamilyen bosszúsággal az összeszerelés.

Különösen akkor lesz problémás az elemes konyhabútor összeállítása, ha a szerelés közben látjuk, hogy a terület, ahová szántuk a konyhabútort vagy túl szellős a bútornak vagy pár centin múlik, hogy éppen elférjen. A tökéletes, álom konyhabútor, ami a katalógusban és a kiállító térben is csodásan mutatott, valahogy nem tölti be a megálmodott funkcióját.

 

Az elemes konyhabútoroknál pedig rengeteg szín, forma, stílus és méret közül válogathatjuk össze a nekünk tetsző elemeket. Az elemes konyhabútorok további igen nagy előnye, hogy magas minőségük mellett igen alacsony áron vásárolhatók meg. Az, hogy az bútorlapok minősége széles skálán mozoghat a magastól, az egészen olcsóig, azonban minden konyhabútor esetében így van. Amennyiben kifejezetten a mi konyhaterünkbe, a mi elképzeléseinknek megfelelő konyhabútort készítettünk, azonban az alapanyag választás lehetősége sokkal szélesebb lesz, mint az előregyártott elemes konyhabútoroknál.

 

Elemes konyhabútorok, választható opciókkal

elemes konyhabútor Debrecen

Amikor valakinek a szeme előtt az lebeg, hogy igen kedvező árakon és saját maga állíthatja össze a konyhabútort és kész mintákból válogat, akkor gyakorlatilag az egyedi konyhabútor tervezés díját spórolja meg.

 

A Kitti Konyhabútor Stúdiónál azonban a látványtervezés, teljesen ingyenes. Így, amit előnynek érezhetünk egy elemes konyhabútornál, az így végül hátrány is lehet, mert ott csak modulok vannak, amiből választhatunk, de nincs tere a fantáziának, mint az egyedi tervezésnél.

 

Azonban, ha valaki ragaszkodik a rendkívül jó árak mellett praktikus és igazán elegáns darabokhoz, akkor is mi segítünk kiválasztani és kedvezményesen megrendelni az adott konyhához leginkább illő, akár elemes konyhabútort is. S természetesen tudunk javaslatot tenni, ha válogatunk a katalógusból, egy hasonló, de a Ti konyhátokhoz igazított változatra. Akinek ugyanis minden vágya, hogy az elemes konyhabútor olcsón kerüljön a birtokába, ő is számíthat ránk?

 

Ma már természetesen nem kérdés, hogy a magas minőségű, színben és kialakításban is megfelelő elemes konyhabútor olcsón is megvásárolható-e? Természetesen számos világmárka van, aki a minőség elkötelezett híve és ilyen típusú elemes konyhabútort forgalmaz. A segítségünkkel viszont, ami biztos, hogy egy ilyen konyhabútor is maximálisan illeszkedni fog a konyhádhoz.

 

Így, ha elemes konyhabútorban gondolkodsz mindenképpen érdemes átbeszélni velünk az elképzeléseid, kihasználva az ingyenes látványtervezésünk is, mert biztosan sokkal fantáziadúsabb megoldásokhoz jutsz egy ilyen alkalommal. Hiszen, ha a konyhád minden egyes részletét te szeretnéd megtervezni, akkor mond el nekünk mielőbb az elképzeléseid.

 

bútor készítés Debrecen
vissza

Hozzászólások