Facebook

Kapcsolat

Tel. / Fax,:

+36-52/437-619


Mobil:

Tel.:

+36-20/9462-571

+36-20/9442-864 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4030 Debrecen Szabó Kálmán u. 54.

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:30 - 16:30
Kedd: 8:30 - 16:30
Szerda: 8:30 - 16:30
Csütörtök: 8:30 - 16:30
Péntek: 8:30 - 16:30
Szombat: 9.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Székek

Székek a mindennapi kényelmünkért

 

A székek alapvetően határozzák meg mindennapi kényelmünket. Egy székben sokkal többször foglalunk helyet, mint bármilyen más bútor darabban. A székeket intenzíven használjuk többször leülünk rá, felállunk róla, arrébb tesszük, kihúzzuk és betoljuk. A legtöbb szék ezt a szokványos mindennapi használatot nem bírja hosszútávon. Legelőször  általában a lábak kezdenek el kopni, aztán a kopással párhuzamosan gyengül a háttámla. Ennek egyenes következménye egy széknél, hogy előbb utóbb mindenki házilag próbálja meg restaurálni azokat.

 


A széknek először a talpára ragasztanak kopásgátlót, aztán a háttámlát erősítik meg, vagy az illesztéseket ragasztják meg, vagy egy kevésbé esztétikus megoldással megcsavarozzák ezeken a pontokon. Később talán huzatot is cserélnek, mert egy jó szék ára darabonként, akár több tízezer forint is lehet, ezért nehezen válunk meg tőle. Ám, amikor már erősítgetni kell egy asztalt, egy széket, már azok a funkciói is erősen romlanak, ami miatt annak idején megvettük. Székünk már nem lesz annyira kényelmes, lehet billeg is, hátradőlni már kevésbé merünk benne, mert recseg. S egy garnitúra széket, aminek az ára már a száz ezer forintot is meghaladta lehetséges, hogy pár éven belül teljesen le kell cserélni.

 

Széket az erős igénybevétel szempontjai szerint válasszunk!

 

A szék választásnál is rendkívül fontos pontosan emiatt, hogy tisztában legyünk azzal, milyen célra, milyen elvárásokkal vásárolunk egy széket. Egy bútor gyártó pontosan tudja, hogy milyen típusú fa, milyen típusú illesztésekkel oldja meg legjobban ezeket az elvárásainkat. Amíg kinézet, és stílus alapján első ránézésre kiválasztunk egy boltban egy széket, egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy később használat közben is jól szolgál minket.

 

Szék vásárlásánál, jöjjön el hozzánk a Kitti Konyhabútor Stúdióba, s mi segítünk nemcsak a stílus és kinézet alapján választani, hanem pontosan megtudjuk határozni Önnek, hogy milyen helyiségbe, milyen használatra, milyen szék típust javaslunk. Sőt a szokásai alapján, mi a kiválasztásnál abban is segítünk, hogy milyen illesztésekkel, milyen kapcsolási módokkal rendelkező szék lesz Önnek a legalkalmasabb! Sokszor ugyanarra a problémára a megoldás árban közel azonos lesz, de a hosszú távú használat és így a vásárlás megtérülése nem mindegy. Székválasztásánál sohase felejtsen el ajánlatot kérni a Kitti Konyhabútor Stúdiótól.