Facebook

Kapcsolat

Tel.:

+36-52/437-619


Mobil:

+36-30/648 2698

+36-20/434 8144

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4031 Debrecen, Széchenyi u. 80.

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:30 - 16:30
Kedd: 8:30 - 16:30
Szerda: 8:30 - 16:30
Csütörtök: 8:30 - 16:30
Péntek: 8:30 - 16:30
Szombat: 9.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Magunkról

A Kitti Konyha az egyedi megoldások és az egyedi bútorok elkötelezett híve!


Mi pontosan tudjuk, - mivel mindig személyre szabott elvárásoknak felelünk meg,  egyedi igényeket oldunk meg, és kezelünk bútor funkciókkal kapcsolatos problémákat, - hogy mindig azokra a célokra, funkciókra kell figyelni, amelyet egy bútorral megoldani akarunk.

Emiatt még a szériás, gyári termékeknél is pontosan tudjuk, hogy melyik fog hosszú távon megfelelni Neked, és ár/érték arányban melyik bútor nyújtja a legjobb megoldást. 


Tudjuk, hogy Számodra nagyon fontos az egyedi elvárásaidnak megfelelő kérdésekre kapott válasz.

Mi mindennap ilyen megoldásokat kínálunk megrendelőinknek, vásárlóinknak. Amennyiben felújítás előtt állsz, vagy lakást veszel, netán házat építesz, biztosan eljutsz majd a bútor vásárlásig, a konyha felújításáig. Ha már jártál pár helyen, akkor tudod, hogy minél hamarabb alakítod ki a belső elrendezést, annál több időt, bosszúságot és pénzt spórolsz meg a kivitelezésen.

 

Előbb mérj, aztán tervezz és csak utána vegyél meg bármit!

Biztosan haladnak a kivitelezők a munkájukkal most is, amíg Te épp ezeket a sorokat olvasod. Fontos, hogy minél előbb papírra kerüljön az elképzelésed a végleges berendezésről, mert a víz- a gáz- az elektromos kiállásokat utólag módosítani már nem olyan egyszerű. Ezért gyere el hozzánk, hogy személyes tanácsainkkal segíthessünk a jó döntések meghozatalában!


Téged is várunk Debrecenben, a Szabó Kálmán u. 54. szám alatti irodánkban. A bútorgyártási részlegünk egy másik telephelyen található, de az iroda kitűnően alkalmas arra, hogy minden kérdésére válaszoljunk, mintákat mutassunk, kiválasszuk a megfelelő színeket és anyagokat, és megtervezzük a leendő konyhádat.

Több mint 100-féle front típusból, széles körű munkalap-, fogantyú-, és kiegészítő kínálatból választhatod ki a számodra megfelelőt. 

Mivel egyedi bútorgyártással foglalkozunk, éppen ezért a fő profilunk konyhabútorok, beépített szekrények, gardróbok, fürdőszoba szekrények egyedi, méretre történő gyártása. Pontosan olyan bútorokat álmodunk, tervezünk meg és készítünk el Neked és családodnak, amely a rendelkezésre álló helyet a legjobban, a legtöbb praktikus megoldást alkalmazva kitölti.

 

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet munkatársaink szakmai felkészültségére, így biztosítjuk a magas színvonalú gyártást. 2000-ben a HAJDÚÉP Építőipari és Lakberendezési Szakkiállítás és Vásáron cégünk elnyerte a Termék Vásárdíjat. S azóta is ez a töretlen innováció, szakmai fejlődésbe vetett hit és vágy jellemez minket, amellyel már sok-sok éve számos család kényelmét, otthona szépségét szolgáljuk, amivel ezek a családok mások elismerő szavait vívják ki, akárhányszor vendégek érkeznek hozzájuk, még sok évvel a bútor készítés után is.

 

Szeretettel várunk a Kitti Konyhabútor Stúdióba,

hogy megajándékozzunk a kényelem, a szépség és büszkeség érzésével,

amit a mi bútoraink ma már sok ezer családnak jelentenek!