Facebook

Kapcsolat

Tel. / Fax,:

+36-52/437-619


Mobil:

Tel.:

+36-20/9462-571

+36-20/9442-864 

E-mail:

kittikonyha@gmail.com

Üzletünk:

4030 Debrecen Szabó Kálmán u. 54.

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:30 - 16:30
Kedd: 8:30 - 16:30
Szerda: 8:30 - 16:30
Csütörtök: 8:30 - 16:30
Péntek: 8:30 - 16:30
Szombat: 9.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Asztalok

Asztalok, ahol összeül a család, vagy dolgozhatunk

 

 

Az asztal és a szék háztartásunk két legfontosabb bútor darabja. Még a legkisebb szoba, vagy helyiség is teljesen más arculatot ölt, ha van benne egy asztal. Az asztal teszi lehetővé, hogy dolgozzunk, egy sor feladatot megoldjunk, mert a kéznél lévő dolgokat ráhelyezhetjük, azokat megtartja és alátámasztja. Pontosan emiatt, mivel a használata teljesen nyilvánvaló nem is tulajdonítunk nagyobb jelentőséget neki, holott asztal választásunk alapvetően határozza meg a legtöbb tevékenységünket.

 

A konyhaasztalnak egyaránt meg kell felelnie a konyhai előkészítés elvégzéséhez szükséges munkafolyamatoknak és magának az étkezésnek. Egy konyhaasztalnak, ezért erősnek kell lenni, megfelelő vastagságú asztallappal, kevés mozgó alkatrésszel, hogy a hús szeleteléstől, a tésztagyúrásig, akármit kibírjon. Ugyanakkor fontos, hogy a család minden tagja kényelmesen elférjen a konyhaasztalnál. S akár nyitható is legyen az asztal.

 


Egy nyitható  asztalról, sokszor csak a használatakor derül ki, hogy mennyire sikerült megfelelő asztalt választani. Legtöbbször, amíg bemutatják nekünk, hogy hogyan nyílik az asztal rém egyszerűnek tűnik, aztán mikor mi próbáljuk azt meg otthon, akkor alig lehet kihúzni, az egyes elemek között rések maradnak. A nyitható asztalunk olyan helyre kerül, ahol pont abba az irányba nem tudjuk forgatni, amerre szeretnénk.

 

Asztalt mindenképpen jót kell választani!

 

Megannyi bosszúság forrása lehet egy asztal is, hacsak besétálunk egy üzletbe, s kiválasztunk valamit, anélkül, hogy pontosan körbejárnák mire használjuk az asztalt és csak típus megoldásokat mutatnak. Tölgyfa asztalt szeretne, mert az kiváló és tartós anyagból készült, de később derül ki, hogy sokszor arrébb kell tenni, a kinyitható asztal pedig, ha vendégek jönnek több helyet foglal, mint gondolta volna. S egy tölgyfa asztal kifejezetten nehéz is. Kinyitható asztal ugyan ez a tölgyfa asztal, amikor megvette az árába bele is számították ezt a funkciót, de aztán soha többet nem használja ki.

 

A Kitti Konyhabútor Stúdió egyaránt kínál egyedi tervezésű és gyártású asztalokat, konyha asztalt, nyitható asztalt, ovális asztalt, tölgyfa asztalt és még számos más asztalfajtát egyaránt, de amennyiben különböző márkájú asztalokra van szüksége, úgy mi igényei és az asztal használatához szükséges funkciók szerint ajánljuk a legjobb, legköltséghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldásokat.

 

Így, ha asztalt keres, bármilyen célra, akármilyen típusút, mindig kérjen ajánlatot a Kitti Konyhabútor Stúdiótól, mert mi kínáljuk asztalban a leg- testre szabottabb Megoldásokat!